Organisatie

Mijn GezondheidsPlatform is een initiatief van Medicinfo. Medicinfo ontwikkelt oplossingen op het snijvlak van e-health, zorgvernieuwing en IT. Zo zorgt Medicinfo met Mijn GezondheidsPlatform voor een nieuwe benadering van (chronische) aandoeningen. Met vooruitstrevende techniek maakt Medicinfo de afstand tussen zorgverleners en patiënten kleiner. Daar worden patiënten en zorgverleners beter van.

Zelf verantwoordelijkheid nemen

Medicinfo vernieuwt de zorg. Onze innovatieve producten en diensten geven mensen betrouwbare informatie en de handvatten om gezonde keuzes te maken. Dit helpt bij preventie, zelfzorg, keuze van zorg(verlener) en omgaan met ziekte.

Mensen kunnen zo zelf de verantwoordelijkheid nemen voor hun gezondheid. Zorgverleners kunnen met Medicinfo de zorg beter, efficiënter en toegankelijker maken. Hierdoor kunnen zorgverzekeraars optimale en betaalbare zorg aanbieden. Daarnaast helpt Medicinfo werkgevers om hun werknemers gezond en gemotiveerd te houden.

Onze missie is om ervoor te zorgen dat de verantwoordelijkheid voor gezondheid en welzijn terechtkomt in de allerbeste handen… die van de mensen zelf.

Bedrijf

Medicinfo is opgericht in 2001 als samenwerkingsverband van CZ, VGZ en Thebe. Medicinfo is onafhankelijk en heeft op gebied van beleid en organisatie geen binding met haar oprichters.

Klanten van Medicinfo zijn bedrijven en organisaties in de zorg. Denk aan ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, thuiszorgorganisaties en zorgverzekeraars. Graag ontwikkelen we nieuwe producten en diensten met onze klanten. Uiteraard kunnen zij ook bestaande producten en diensten afnemen.

Terug naar boven