Beweegcoach

Wilt u meer bewegen? De Beweegcoach biedt een steuntje in de rug. Dit programma kijkt naar hoe u nu beweegt en wat u wilt bereiken. Aan de hand daarvan maakt de coach een beweegdoel. Beweegschema's, oefeningen en tips helpen u bij het bereiken hiervan.

Wilt u een betere conditie, trainen voor een bepaald doel of raakt u liever een paar kilootjes kwijt? Door het invullen van een vragenlijst maakt u uw doelen helder en meetbaar. De coach houdt rekening met uw huidige beweegniveau en uw doelen.

E-mail

In een programma van twaalf weken gaat u aan de slag om uw doelen te bereiken. Per e-mail krijgt u iedere week een beweegschema. Dat schema ziet er telkens anders uit. Zo beweegt u gevarieerd.

U bent vrij om de opdrachten in het schema uit te voeren wanneer het u uitkomt. Dankzij het schema wordt bewegen onderdeel van uw dagelijkse ritme.

Blijven bewegen

De Beweegcoach helpt bij het vorkomen van blessures en geeft motivatie en tips. Ook gezonde sportvoeding komt aan bod. Aan het einde van het programma hebt u de kennis en motivatie om gezond te bewegen. Hierdoor kunt u ook na afloop van het programma gezond blijven bewegen.

Zo wordt bewegen leuker én gemakkelijker!

Terug naar boven