Stoppen met roken-coach

Stoppen met roken is ontzettend goed voor uw gezondheid. Misschien is het niet altijd gemakkelijk, maar het kán wel. De Stoppen met roken-coach helpt u met een persoonlijk programma en steun bij moeilijke momenten.

Bij stoppen met roken is doorzettingsvermogen heel belangrijk. Daarom test de Stoppen met roken-coach uitgebreid uw motivatie. Zonder de juiste instelling, kunt u niet starten met het programma.

Ondersteuning

De Stoppen met roken-coach is een programma dat 10 weken duurt. Op basis van uw persoonlijke situatie stelt de coach een programma samen. Dat is gericht op motiveren, stimuleren, vermaken en steun bij moeilijke momenten.

In het begin van de Stoppen met roken-coach is er veel contact via e-mail en sms. Dat neemt tijdens de loop van het programma af.

Zes maanden na afloop van het programma neemt de coach weer contact met u op met de vraag: bent u nog gestopt?

Hulpmiddelen

U krijgt ook handige hulpmiddelen bij het stoppen met roken. Zo houdt de coach bij hoeveel geld u bespaart door niet te roken.

De Stoppen met roken-coach geeft ook eerste hulp voor als u toch een keer een sigaret hebt opgestoken. Zo voorkomt u dat u na een enkele misstap weer begint met roken.

Gebruik de Stoppen met roken-coach om die gewoonte vaarwel te zeggen!

Terug naar boven