In het kort

Mijn GezondheidsPlatform is een programma waarmee gebruikers en behandelaars samenwerken. Goede gezondheid staat hierbij centraal. Het programma ondersteunt mensen bij zelfmanagement van chronische aandoeningen en/of leefstijlverbetering.

Gebruikers bewaren er informatie over hun gezondheid, zoals gewicht, aandoeningen of medicijngebruik. Op basis hiervan stelt het programma behandeldoelen en streefwaarden vast. Mijn GezondheidsPlatform biedt mensen opdrachten, advies en ondersteuning om behandeldoelen en streefwaarden te halen.

Behandelaars hebben inzicht in de informatie van gebruikers. Deze kunnen ze inzetten bij de begeleiding en behandeling van patiënten.

Mijn GezondheidsPlatform coacht naar een gezondere leefstijl.

Regie

Mijn GezondheidsPlatform geeft patiënten de regie over het leven met hun aandoening. Het biedt hen de mogelijkheid om zelf te werken aan een gezondere leefstijl. Behandelaars krijgen met de informatie uit Mijn GezondheidsPlatform beter inzicht in de ontwikkeling van hun patiënten. Dat kan ingezet worden tijdens de consults. Hierdoor kunnen de consults efficiënter worden.

Informatie over gezondheid en leefstijl komt niet alleen van behandelaars. Mijn GezondheidsPlatform geeft gebruikers feedback op basis van actuele protocollen en landelijke richtlijnen.

Leren over gezondheid

Gezondheidsinformatie maakt ook een belangrijk deel uit van Mijn GezondheidsPlatform. Het geeft inzicht in de achtergronden van chronische aandoeningen en over gezond leven.

Terug naar boven