Wat kan ik ermee?

Mensen bepalen met Mijn GezondheidsPlatform zelf hoe zij met hun gezondheid omgaan. Via Mijn GezondheidsPlatform krijgen ze kennis en feedback voor goede resultaten. Behandelaars kunnen met Mijn GezondheidsPlatform helpen bij het halen van gezondheidsdoelen.

Efficiënt

Behandelaars werken efficiënter met Mijn GezondheidsPlatform. In de toekomst is het mogelijk dat patiënten alleen naar hun behandelaar gaan voor zorg die zij zelf niet af kunnen.

De doelen, streefwaarden, vragenlijsten en informatie rond behandelingen zijn gevalideerd en voldoen aan in Nederland geldende standaard procedures.

Naslagwerk

Mijn GezondheidsPlatform is ook een naslagwerk. Mensen leren met het programma meer over hun leefstijl of chronische aandoening.

Ook iedereen die gezonder wil eten, beter wil bewegen of wil stoppen met roken, kan met Mijn GezondheidsPlatform aan de slag. Preventie door leefstijlverbetering is een belangrijk onderdeel van Mijn GezondheidsPlatform.

Verschillende toepassingen

Mijn GezondheidsPlatform is gemakkelijk aan te passen. Hierdoor kunnen verschillende doelgroepen het platform gebruiken. Het programma kan ingesteld worden voor gebruik als coach voor chronisch zieken, als arbo-coach, als leefstijlcoach of als persoonlijk medisch dossier. 

Terug naar boven