Toekomstige ontwikkelingen

Mijn GezondheidsPlatform is voortdurend in ontwikkeling. Zo kan het nu en in de toekomst patiënten en behandelaars optimaal ondersteunen.

Mijn GezondheidsPlatform is te gebruiken via een pc, laptop of tablet. Steeds meer onderdelen van het platform zullen binnenkort ook via smartphones gebruikt kunnen worden.

Zorgplannen

Mijn GezondheidsPlatform bevat zorgplannen voor enkele tientallen veelvoorkomende aandoeningen. Dit aantal wordt nog verder uitgebreid. Zo zullen de zorgplannen steeds meer waardevolle informatie bevatten. Ook wordt er gewerkt aan de uitbreiding van beveiligde koppelingen tussen Mijn GezondheidsPlatform en de computersystemen van bijvoorbeeld huisartsen, ziekenhuizen en laboratoria.

Bij ziekte en gezondheid spelen familieleden en andere mantelzorgers een belangrijke rol. Ook zij kunnen in de toekomst gebruikmaken van Mijn GezondheidsPlatform.

Samenwerken

Zorgvernieuwing is een kwestie van samenwerken. Bij de doorontwikkeling van Mijn GezondheidsPlatform wordt daarom intensief samengewerkt met de partners Medicinfo, CZ en VGZ, maar ook met vele andere deskundigen en organisaties binnen en buiten de gezondheidszorg. Als u mee wil doen, neem vooral contact met ons op.

Terug naar boven